Shopping

Shopping

I USA så finns precis allt som du kan tänkas vilja ha. Shopping i Ohio kan vara allt från amerikanska märken i ett lokalt köpcentrum till internationella kap på en outlet. Beroende på vad du är ute efter så kan det finnas områden och butiker som är av större intresse för dig. Här är några riktigt unika butiker och marknader som kan vara spännande att besöka oavsett om du kommer att handla något eller inte.

Findlay marknaden i Cincinnati

Den här marknaden är öppen alla dagar och öppnar lite tidigare på lördagsmorgonen vid 08.00. Den ligger i Over The Rhine området. På marknaden så kan du köpa lokala matvaror som fisk, ost och delikatesser. Dessutom så säljs det blommor. Marknaden har omkring en miljon besökare per år och ligger i ett historiskt område. Mellan april och november så växer marknaden med säljställen utomhus då kan du också se underhållning av gatukonstnärer.

En annan känd marknad i Cincinnati är Jungle Jim’s International Market. Den ligger i Fairfield. Marknaden ligger under tak och säljer en massa mat. Både lokala matvaror och delikatesser från andra länder. Namnet kommer av att marknaden har ett vattenfall såväl som vilda djur.

German Village i Columbus

Det här är ett historiskt område i Columbus. Du kommer att finna en massa unika butiker och restauranger som är mycket populära. Besök också konstgallerier där du kan se det allra senaste från lokala och internationella konstnärer.

Godis i Cleveland

Besök b.a. Sweetie Candy Company som är den största godisbutiken i USA. Den är öppen varje dag och har över 4000 olika godissorter. Här kommer du att hitta gamla favoriter såväl som nyare innovationer. Ett måste för dig som älskar godis!

The Arcade i Cleveland

På The Arcade så kan du shoppa och äta gott. Byggnaden kom till år 1890 och finansierades bland annat av John D. Rockefeller. Det var den första byggnaden i Cleveland att få status som historiskt byggnad. Det är en upplevelse att stiga in och bara se på glas och inredning av mässing.

Backpackers-butiken

The Backpackers Shop kan vara något för dig som ska ut i det vilda i Ohio. Den ligger i Sheffield Village och har allt som behövs för den som ska klättra, paddla, vandra och mer. Butiken är mycket populär för att den har ett så bra sortiment och för den trevliga service du får på plats.

Leksaker i Cleveland

I Cleveland Hights så finns The Big Fun Toy Store. Här kommer du att hitta en massa fina leksaker. Priserna går från någon dollar och upp till tusentals dollar. Du måste inte handla för att ett besök ska bli lyckat. I varje fall då du kommer utan barn.

Cooper’s Mill

I Bucyrus på Sandusky Avenue ligger Cooper’s Mill. Här kan du se äpplen och bär växa för att sedan bli till sylt och andra delikatesser. Det här är sylt som har blivit världsberömd. Den smakar hemmagjord. När du kommer på besök så kan du få följa hela processen. Det går också att få smaka på de olika sylterna som tillverkas.

Everything Rubbermaid i Wooster

Det här är en byggnad med fyra våningar som är nära 100 år gammal. Om du vill handla Rubbermaid så är det denna butik du ska besöka. Här får du mycket fina priser och det finns även en enorm lekplats i butiken. Från början så var butiken en plats för tester av nya Rubbermaid produkter. Här finns märkets allra största sortiment och det är ett äventyr att besöka butiken. Köp med dig leksaker eller kanske saker till köket.

IKEA i Ohio

Om du längtar hem så ska du bege dig till West Chester. Där finns IKEA! Gå runt och känn dig som hemma. Styr sedan mot restaurangen där du kan få köttbullar med lingonsylt precis som hemma i Svedala. Det är kul att besöka IKEA utomlands. Testa att säga namnen på produkterna till någon som jobbar i butiken. De vet sällan vad du pratar om!